Elmo logo

Ms Office mahdollistaa paljon, oletko sinä antanut sille mahdollisuuden?

Valmennuksemme

O365 tutuksi

Tällä kurssilla saat tärkeätä tietoa O365 käyttöönottosta ja kattavan esittelyn käyttöympäristöstä. Tämä paketti kannattaa opiskella huolella, jonka jälkeen voit käyttää turvallisesti Online-ohjelmia.

O365 Start ja O365 sovella käytäntöön

Tämän paketin sisältö keskittyy uudistuneisiin helppokäyttötoimintoihin. Nämä lyhyet 7-10 minuutin kestoiset tallenteet voit katsoa haluamassasi järjestyksessä.

Jatkoksi voit katsoa tallenteet joiden avulla opit soveltamaan ohjelmien mahdollisuuksia käytäntöön. Pituudeltaan nämä tallenteet ovat 30-60 minuuttia.

Office Start ja Office Start sovella käytäntöön

Tällä kurssilla opit kunkin Officen työpöytäversion nopeita ja näppäriä mahdollisuuksia. Kestoltaan 7-10 minuutin tallenteet soveltuvat hyvin vahvistamaan uudelleen jo unohtuneita taitoja.

Jatkoksi opiskele vaikka Excelin soveltamista käytäntöön OmaOpettajan johdolla. Oivallat harjoitusten avulla nopeasti perustoimintoihin tarvittavat taidot. Tämän kurssin jälkeen sinulla on perustaidot Officen online- ja -työpöytäversioista. Opittuja taitoja tarvitset opiskelun seuraavissa syventävissä kursseissa.

Office Plus sovella käytäntöön

Olet jo hyvin perillä online-versioiden ja työpöytäversioiden perusteista. Niiden nopeista ja näppäristä toiminnoista ja uudistuksista. Nyt pääset syventämään peruskäyttötaitojasi. Voit muokata dokumentteja enemmän ja saat näyttävämpiä ulkoasuja sekä havainnollisempia raportteja. Oikeaoppinen ohjelmien käyttötaito omiin ja muiden tekemiin dokumentteihin luodaan tämän paketin sisällöillä.

Office expert

Miten helpottaa peruskäyttäjien työrutiineja? Tehokäyttäjät tuottavat Office-ohjelmilla omiin ja muiden tarpeisiin erilaisia dokumentteja auttamaan peruskäyttäjien työskentelyä. Esim. tuottaen näyttäviä ja helppokäyttöisiä dokumentteja ja mallipohjia. Hallitset perustoiminnot edellisten pakettien opiskelun ansiosta ja osaat soveltaa tehokäyttäjän taitoja muiden ja itsesi hyödyksi. Tämä on laajin valmispaketti.

Räätälöity 365Business

Koulutuskonseptimme yhdistää luokan ja verkon hyödyt Skype for Busineksen avulla. Jokainen koulutustuokio voidaan toteuttaa etäopetuksena verkon yli aikaa ja rahaa säästäen yhdessä kouluttajamme kanssa.

OmaOpettaja ohjaa sinua videoneuvottelun avulla livenä verkossa - omalla työpisteelläsi tai vaikka koko tiimiäsi yhteisessä koulutussessiossa. Tavoitteena on varmistaa, että sinä saat täyden hyödyn irti olemassa olevista toimistotyökaluista, kuten Microsoft Office 365 -ympäristöstä.

Meillä on pitkä kokemus myös luokkamuotoisesta opetuksesta. Halutessasi OmaOpettajat ovat valmiina matkaamaan luoksesi myös lähikoulutukseen. Kysymys on sinulle parhaiten soveltuvasta tavasta uudistaa osaaminen!

Kiinnostuitko?

Katso opasvideo täältä

Otathan yhteyttä myyntitiimiimme, niin mietitään yhdessä juuri teitä parhaiten palveleva valmennuskokonaisuus.


Heikki Lampinen
+358 44 736 4614
heikki.lampinen@elmo.fi


Mika Ahola
+358 44 347 4499
mika.ahola@elmo.fi


Vesa Pääkkönen
+358 50 398 0224
vesa.paakkonen@elmo.fi