Elmo logo

Ms Office mahdollistaa paljon, oletko sinä antanut sille mahdollisuuden?

Missä roolissa Office-ohjelmat ovat asiantuntija-ammatissasi? Mitä Office-osaaminen merkitsee arkityössäsi? Miten usein kohtaat tilanteita, joissa haluat selviytyä itsenäisesti ja oman osaamisen ansiosta?

Maailma muuttuu kovaa vauhtia ja ulkoiset paineet vaikuttavat meidän jokaisen työarkeen. Työyhteisön sisältä ja ulkopuolelta tulee paineita hoitaa digi-keinoin viestintää, raportointia, dokumenttien hallintaa tässä ja nyt.
Asiointi viranomaisiin, yhteistyökumppaneihin, asiakkaisiin on entistä enemmän siirtymässä pilveen.
Mihin näistä voin vaikuttaa? Oman osaamisen kehittämiseen.

Mikä motivoi uuden opiskeluun, mistä löytää aikaa, mistä aloitan? Sanotaan, että aina löytyy aikaa sille, minkä kokee tärkeäksi.

Mikäli koet näiden kysymysten jälkeen ”pistoa” rinnassa ja haluat tehdä asialle jotain, olet oikeassa paikassa.

Verkkovalmennusmatka starttaa tutustumisella tulevaan opiskelupolkuun. Olet matkalla Oivaltamaan. Tässä maassa asiat sujuvat ja ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi.
Olemme luoneet valmiita paketteja, Pakettimatkoja eri tarpeisiin ja tietenkin omatoimimatkailijoille räätälöityjä ratkaisuja löytyy myös. Tutustu sinulle sopivimpaan pakettiin!

Varmista osaamisesi

Valitse verkkovalmennus

Aloita valitsemalla osaamistasoosi sopiva kurssi. Ellet ole ihan varma omasta osaamisestasi voit aloittaa pienemmällä paketilla ja tarvittaessa päivittää sitä laajemmaksi.

Opiskele

Katso valmennusvideoita silloin kun sinulle sopii. Varmista että voit opiskella ilman keskeytyksiä.

Harjoittele

Useimmat kurssit sisältävät myös harjoituksia. Voit hyödyntää harjoittelussa luomiamme valmiita harjoituspohjia. Harjoittelun jälkeen on helppoa soveltaa oppimaansa omaan työhönsä.

Sovella käytäntöön

Voit soveltaa oppimaasi heti käytännössä. Osaamisen vahvistuttua saatat tarvita lisää syventävää ja soveltavaa valmennusta juuri sinun tarpeisiisi. Räätälöity Online valmennus on silloin sopiva tapa oppia lisää.

Kiinnostuitko?

Testaa osaamistasi lyhyellä kartoituksella tästä

Otathan yhteyttä myyntitiimiimme, niin mietitään yhdessä juuri teitä parhaiten palveleva valmennuskokonaisuus.


Heikki Lampinen
+358 44 736 4614
heikki.lampinen@elmo.fi


Mika Ahola
+358 44 347 4499
mika.ahola@elmo.fi


Vesa Pääkkönen
+358 50 398 0224
vesa.paakkonen@elmo.fi